Konsultasjon

Du ønsker gjerne bare å få noen idéer til hvordan dine rom kan bli litt triveligere. Vi er interiørdesignere og elsker å skape rom for velvære. En konsultasjon med oss tar ca. 60-90 minutter. Sammen prater vi om dine behov og ønsker, farger, møblering, dekor og andre ting som gir atmosfære. Vi kan også gi anbefalinger om dyktige håndverkere, hvis det skulle trengs. – Velkommen til konsultasjon!

Stylingforslag

Noen ganger er det bare små justeringer som trengs for å lage et nytt rom. Flytte på noen møbler, erstatte noen, endre litt på farger og få inn med noen enkle dekorasjoner. Vi gir deg spennende stylingforslag på enkle grep, som kan gi store forandringer. Vi presenterer gode material- og stoffkombinasjoner for deg og forklarer hvilken rolle de spiller i interiøret. – Ta kontakt, så leker vi litt sammen!

Interiørprosjekt

Av og til skal vegger rives, bad flyttes og ting kan virke håpløst. Vi har erfaring med slike prosjekter. Her trengs ofte tekniske tegninger, rom-bevissthet, konstruksjonskunnskap og erfaring. Å skape ergonomiske rom krever nøye planlegging. Vi kan tilby deg et prosjekt med utvalgte interiørdetaljer. Her gir vi konsultasjoner, kommuniserer med snekkere og byggefirma, deltar i møter og beslutninger, slik at hver detalj er gjennomtenkt, og det endelige resultatet gir glede. – Avtal et møte med oss, for å diskutere din perfekte designplan!